-33%
,

Trollveggen Gore-Tex Pro Jacket Herre

Ordinær pris: Du betaler: 4 999 kr

trollveggen Gore-Tex Pro Jacket er førstevalget blant fjellklatrere med høye krav til slitestyrke, funksjonalitet og værbestandighet.

Denne ikoniske jakken er historisk, og stammer tilbake til Europas først Gore-Tex®-jakke i 1977.

Den dag i dag er den fortsatt en legende innen fjellklatring på grunn av kontinuerlig brukerdrevet produktutvikling. Med den nye generasjonen har vi gjort om konstruksjonen og redusert antallet deler og sømmer for å gi en mer ergonomisk passform og tillate mer effektiv bevegelse.

Dette øker også slitestyrken på grunn av færre eksponerte sammenføyingsområder. Som en bonus har den renere linjer, men likevel alt du trenger for alle typer fjellaktiviteter. Den er laget i et nytt, resirkulert Gore-Tex 70D-bølgemateriale, og vi har forlenget ryggen for å gi ekstra beskyttelse.

Jakken har en lang toveisglidelås under armene for å sikre god ventilasjon. Stormhetta passer under en klatrehjelm, og de to napoleonslommene på brystet sitter høyt for ikke å komme i veien for eventuelle seler.

De to stikklommene har plass til å legge ekstra småting og varme hendene når du klatrer. De skjuler også en justeringssnor som kan stramme linningen og fange luft om nødvendig.

Selv om denne jakken er lengre og har ekstra lommer, har vi klart å holde samme vekt som forrige generasjon. Jakken har refleksdetaljer, og vi har strategisk plassert fargefelt på den mørke jakken for å sikre synlighet og kontrast på viktige kroppsdeler.

Produktet kan også sendes i posten, ta direkte kontakt med butikken på: algard@norrona.no eller tlf: 488 98 619.

Skroll til toppen