Norwegian Outlet på Ålgård

Planlegg ditt besøk

Helligdager i mai 🇳🇴

1. mai: Stengt

Kristi Himmelfartsdag 9. mai: Stengt

17. mai: Stengt

Pinseaften: 10-16

1. og 2. Pinsedag: Stengt

Kollektivtransport

Fra Stavanger er det enklest å ta toget til Sandnes Rutebilstasjon, og deretter ta buss # 23 til Ålgård. Denne stopper ved Skokkabakken som er nærmest Norwegian Outlet.
I reiseplanleggeren til Kolumbus er nå Norwegian Outlet Ålgård et eget valg, slik at du enkelt kan finne oss:
Legg inn avreisested og legg inn Norwegian Outlet Ålgård som endestasjon og du får opp komplett reise med priser.

07000 Taxi

Ta taxi til og fra Norwegian Outlet. Ved inngang Nord finner du en iPad hvor du kan bestille taxi - både med en gang eller til angitt klokkeslett. For booking av større biler enn 4-seter må du kontakte taxiselskapet direkte.

Bil

Fra Stavanger følger du E39 mot Kristiansand, og tar av på Ålgård. Følg skiltene «N. Outlet» i ca 400 meter. Vi har en stor parkeringsplass og all parkering er gratis!

Lad bilen mens du shopper

Vi er utrolig glade for å kunne tilby lading til elbil, med hele 10 kontaktpunkter. Laderne kan levere inntil 22 kw dersom bilen kan ta i mot dette. Vi har en fastpris på 5,- per kWh, men du må selv medbringe ladekabelen for å koble til.

Laderne opereres av Smartly, og her kan du enkelt betalte med Vipps. Om du ikke har Vipps kan du laste ned appen og registrere betalingskort.

Norwegian Outlet
Swix Radiant vest herre

Gratis utlån av rullestol

Om du skulle trenge rullestol under ditt besøk, vennligst informer oss ved å ta kontakt på 480 44 361 eller 404 30 968 (vekter/hittegods).

Aktiviteter for hele familien

Norwegian Outlet er et familievennlig senter og vi tilbyr flere barneaktiviteter i fellesarealet. For de minste har vi pekeskjermer og Toget Trulte. I tillegg har vi Subsoccer som er sittende fotball. Dette spilles uten sko og her er det førstemann til 3 mål over 2 omganger. Passer til både minstemann så lenge han/hun rekker ned til gulvet og besteforeldre.

I skoleferien har vi barneaktiviteter med våre kjekke servicemedarbeidere hver dag kl 12-16. Her blir det spennende verksted og rebus. Utenom feriene har vi barneaktiviteter hver lørdag kl 12-16.

Rabatter

Om ikke annet er spesifisert, gjelder rabatten på outletpris, som er vår lavest anvendte pris de siste 30 dager. Ordinærprisen er oppgitt og satt av merkevarene selv, og dette er den opprinnelige fullprisen til varen. Vi krever at alle butikker har minimum 30% rabatt av ordinærpris på alle varer til alle tider. Dermed kan man ta utgangspunkt i at rabatt på outletpris alltid innebærer 30% rabatt på ordinærpris i tillegg.

Ved 3 for 2 spanderer vi den rimeligste varen.

Dersom noe er forvirrende, setter vi stor pris på tilbakemelding.

Overnatting i regionen?

Sola Strand Hotel

Pulserende liv på sommeren, et sted for hvilepuls på vinteren. Panoramautsikt over Nordsjøen, kjøkkenet serverer retter med lokale tvister og et spa som gir deg en følelse av velvære og total avslapping. På Solastranden hviler en unik atmosfære som får pulsen der du vil ha den.

Klikk her for mer info og bestilling.

Skroll til toppen