-34%
,

Trollveggen Gore-Tex Pro Light Jacket Herre

Ordinær pris: Du betaler: 4 299 kr

Vår letteste og mest slitesterke vanntette klatrerjakke.

Denne lette klatrerjakken er laget for krevende alpin klatring, men fungerer perfekt til fjellturer hele året – både med og uten ski. Den er laget i GORE-TEX® PRO-materiale, som er den verdensledende membranen for slitesterk vanntetthet (28 000 mm), god pusteevne (RET under 13) og fullstendig vindtetthet.

Jakken er lagd i det mest pustende (RET 6) 40D 3L GORE-TEX® PRO-stoffet med en 100 % resirkulert nylonutside som sikrer slitesterk, pålitelig værbeskyttelse og optimal pusteevne. Den er forsterket med et 3L GORE-TEX® PRO (RET 6)-materiale med en 100 % resirkulert nylonytterside som sikrer maksimal beskyttelse på topphetten, skuldrene og albuepanelet.

Hovedfunksjoner inkluderer en stormhette med énhånds-justering tilpasset klatrehjelm, asymmetriske mansjetter med Velcro®-justeringer, toveis ventilasjon under armen, strategisk plasserte napolen-brystlommer for å unngå konflikt med sele og ryggsekk, og en to-veis glidelås foran for fleksibel ventilasjon.

Jakken har en teknisk passform med Y-snitt, og formsydde ermer for god bevegelse når du klatrer. Et lengre snitt i ryggen gir ekstra beskyttelse.

Produktet kan også sendes i posten, ta direkte kontakt med butikken på: algard@norrona.no eller tlf: 488 98 619.

Skroll til toppen