-32%
, ,

Trollveggen Gore-Tex Pro Bib

Ordinær pris: Du betaler: 4 399 kr

Våre mest slitesterke vanntette fjellklatringsbukser.

Denne robuste selebuksen med høyt liv er laget for krevende alpinklatring, men fungerer perfekt for fjellklatringseventyr hele sesongen, inkludert fotturer og skiturer.

Bib’en er laget i premium GORE-TEX® PRO-stoff. Vi bruker dette fordi det er verdensledende kvalitet for slitesterk vanntetthet (28 000 mm), optimert pusteevne og total vindtetthet.

Hovedstoffet er en 3-lags 70Dx160D GORE-TEX® PRO (RET 6-9) med 100 % resirkulert nylonoverflate. Den mest robuste kvaliteten sikrer den mest holdbare, langvarige beskyttelsen, og har en litt mer slitesterk membran enn den mest pustende kvaliteten.

Den svært slitesterke 200x160D Vectran-forsterkningen på underbenet vil redusere slitasje fra stegjern.

Nøkkelfunksjoner inkluderer en glidelås på underbenet, et fallsete med toveis glidelåser, en elastisk rygg, justerbare seler, en lårlomme og smekkelommer foran som skjuler en justeringssnor som kan stramme midjen om nødvendig.

Buksen har en teknisk passform med leddede knær og en ergonomisk S-form for å forbedre vertikal bevegelse og redusere overskudd. En leddlignende hettefunksjon til kneområdet gir økt komfort og bevegelighet. I tillegg kan underbenene utvides for å passe skiturstøvler.

Produktet kan også sendes i posten, ta direkte kontakt med butikken på: algard@norrona.no eller tlf: 488 98 619.

Skroll til toppen