-31%
, ,

Falketind Thermo60 Hood

Ordinær pris: Du betaler: 1 999 kr

Vår varmeste, mest allsidige lette, syntetiske isoleringsjakke.

Denne lette isolasjonsjakken er laget for klatring og fjellaktiviteter året rundt, men fungerer perfekt til generelle utendørsaktiviteter som fotturer og topptur. Den har vårt lette og myke AeroDownproof-ytterstoff som gir god beskyttelse mot vind, og er fôret med vår syntetiske thermo60-isolasjon som gir flotte varme-til-vekt-verdier, god pakkeevne og isolasjon selv når den er våt.

Thermo60-isolasjonen som brukes er en 100% resirkulert polyesterisolasjon på 60 g/m2 som gir god varmeisolering for å hjelpe kroppen med å opprettholde temperaturen, og dermed minimere energitapet.

Hovedfrontstoffet er et vindtett, resirkulert 20D-nylonstoff forsterket mot rifter, og skuldrene, ermene og hetten er forsterket med et holdbart og strukturert 30D-nylonstoff fra Cordura, som er lett og forsterket mot rifter for ekstra beskyttelse og holdbarhet. Begge har PFC-fri DWR-behandling for ekstra vannbestandighet.

Hovedfunksjoner inkluderer en hette som er kompatibel med hjelm og som kan justeres med én hånd, brystlomme med glidelås, to håndlommer og elastiske mansjetter.

Jakken har en teknisk passform med Y-snitt og formsydde ermer for god bevegelse når du klatrer. Lenger rygg på jakken gir ekstra beskyttelse. Den er laget for å passe over og under falketind Gore-Tex-jakke og er derfor litt kort.

Vår varmeste og mest allsidige lette syntetiske isolasjonsjakke til herre til fjellklatring, klatring og fotturer.

Produktet kan også sendes i posten, ta direkte kontakt med butikken på: algard@norrona.no eller tlf: 488 98 619.

Skroll til toppen