Vi oppdaterer VIP klubben

Informasjon om ditt VIP medlemskap

Kjære VIP medlem,

Tusen takk for at du er en del av denne spennende reisen med oss. Vi har fått til mye bra i VIP klubben, men nå er det på tide å ta dette forholdet til et nytt nivå.

I løpet av uke 21 ble hele medlemsdatabasen flyttet over til et nytt system. Vi takket for oss hos vår amerikanske leverandør og flyttet alt hjem til Norge.

Vi har nå gått over til Placewise som du gjerne er kjent med fra andre sentre i landet. Dette systemet vil gi oss muligheten til å kunne gi deg enda bedre VIP tilbud i form av kuponger. I noen tilfeller vil du selv kunne bestemme hva du vil bruke den ekstra rabatten på. Vi kommer til å fortsette med å sende ut nyhetsbrev på søndager (mandager ved helligdager), men i dette nye systemet kan vi også benytte oss av SMS i kampanjepeioder til dere som har gitt oss samtykke til dette.

Hva trenger jeg å gjøre?

Vennligst logg inn (trykk glemt passord), bekreft din informasjon og oppdater samtykker slik at vi kun kontakter deg slik du ønsker. Vi vil fortsette med nyhetsbrev på e-post, men i et nytt format med mer redaksjonelle artikler sammen med ukens kuponger/tilbud.

SMS vil kun sendes ut ved kampanjeperioder eller ved ekstraordinære tilbud.

VIP Week kopi
Skroll til toppen