Vestlandets største merkevareby | Norwegian Outlet Stavanger​

Åpent i dag:

tirsdag 10 - 20

Åpent i dag:

tirsdag 10 - 20
-31%

tamok Gore-Tex Pro Jacket Herre

kr4,799.00

tamok Gore-Tex Pro Jacket er laget for et liv i puddersnøen og er den ultimate jakken for alle som liker seg best utenfor de preparerte løypene.

Denne jakken med lengre snitt sikrer overlegen beskyttelse mot rufsevær og god ventilasjon på tur.

Den kombinerer vår minimalistiske tolkning av inspirasjonskilden vår, cowboyene i det ville vesten, med kompromissløs funksjon og holdbarhet. Med sin avslappede passform og følelse tilbyr jakken god bevegelse og komfort både om dagen og ut i de små timer.

Den er laget i et svært slitesterkt 3-lags 70D X 160D resirkulert Gore-Tex Pro-materiale med forsterket 200D Gore-Tex Pro-materiale på skuldre og albuer.

Detaljer omfatter luftehull på brystet med netting, en stor napoleonslomme, håndgamasjer, luftehull under armene, et avtakbart snøskjørt, asymmetriske mansjetter med borrelåsjustering, radio-/nøkkelkortlomme og en værbestandig hette som kan justeres med én hånd, og som passer enkelt under hjelmen.

De romslige nedre stikklommene kommer ikke i veien for en ryggsekksele. Med sin lofoten Gore-Tex Pro-funksjonalitet kombinert med en særegen, men nedtonet stil og naturlig følelse, er dette førstevalget for løssnøentusiasten.

[porto_block name="product-bottom"]
MELD DEG INN I VIPKLUBBEN​

EKSKLUSIVE TILBUD OG RABATTER​

✓ Tilgang til flere og råere kupp enn alle andre

✓ Motta de beste tilbudene først

✓ Invitasjoner til eksklusive arrangementer og kundekvelder

✓ Unike fordeler hos Norwegian Outlet og våre samarbeidspartnere som Sirdal Skisenter og flere.