-31%

Tamok Gore-Tex Pro Bib Dame

Ordinær pris: Du betaler: 4 799 kr

Denne svært funksjonelle Gore-Tex Pro bib er basert på den klassiske arbeidskjeldressen, og tilbyr den optimale kombinasjonen av stil og beskyttelse.

Kjøring i skogen, i vårslaps eller i puddersnø – tamok Gore-Tex Pro Bib takler alle slags frikjøringsforhold. Denne svært funksjonelle Gore-Tex Pro bib er basert på den klassiske arbeidskjeldressen, og tilbyr den optimale kombinasjonen av stil og beskyttelse.

Den er laget i 200D-resirkulert Gore-Tex Pro-materiale, tar tøffe værforhold på strak arm og er ikke redd for kraftig slitasje. Nettingfôrede luftehull med glidelås på begge sider holder puddersnøen ute og luften i omløp når du blir varm.

Den venstre glidelåsen går helt opp, slik at du kan ta selebuksen av eller på. Den Vectran-forsterkede leggen er ekstra vid for å få plass til ski- og snowboardstøvler uten å måtte bruke glidelås.

Når du er ferdig med turen, kan du smalne inn beinet med trykknappene. Andre egenskaper er blant annet to romslige lårlommer, en nøkkellomme, tøyelige og justerbare bukseseler og et 4-veis stretchpanel i ryggen for stor bevegelsesfrihet og ventilasjon.

Den heldekkende fronten er holdt enkel og ren med to romslige lommer til småting, hvorav den ene har to innvendige rom. Gylf med glidelås på herrebuksene.

Denne buksen holder deg garantert tørr og ulastelig kledd på ma

Produktet kan også sendes i posten, ta direkte kontakt med butikken på: algard@norrona.no eller tlf: 488 98 619.

Skroll til toppen