-31%
,

Lofoten Gore-Tex Thermo80 Jacket Herre

Ordinær pris: Du betaler: 4 799 kr

Vår varmeste og mykeste svært vannavstøtende ski- og snowboardjakke.

Hovedmaterialet er to-lags 30D GORE-TEX® med resirkulert ripstop nylon-ytterstoff. Dette gir en lett og myk jakke som er meget vannbestandig. Jakken er forsterket med  to-lags 70D GORE-TEX® med resirkulert nylon-ytterstoff på utsatte områder. Den er fôret med 100 % resirkulert Primaloft Silver Insulation Bio som er fordelt basert på kartlegging av kroppsvarme: Hoveddelen er 80 g/m2, skuldrene er 100 g/m2 og hetten og underarmsområdet er fylt med 60 g/m2.

Jakken er førstevalget på de kaldeste frikjøringseventyrene: Den er like myk som et klassisk isolasjonslag, og like holdbar og beskyttende som en skalljakke. Den er laget for å oppnå god varme og alle essensielle funksjoner, slik at den presterer på krevende dager i fjellheimen. Den er designmessig en kopi av den første lofoten Primaloft-jakken, men med resirkulerte materialer.

Designet er i tråd fra det ikoniske lofoten-konseptet: rent og minimalistisk med alle essensielle løsninger for å forsterke din frikjøringsopplevelse. Den har en “regular” til “relaxed” passform som passer for ski- og snowboardaktiviteter, med et y-formet snitt og artikulerte ermer som sikrer god bevegelighet. Baksiden er laget litt lenger for ekstra beskyttelse, og asymmetriske ermelinninger forsterker et potensielt utsatt område.

Produktet kan også sendes i posten, ta direkte kontakt med butikken på: algard@norrona.no eller tlf: 488 98 619.

Skroll til toppen