-31%

Lofoten Gore-Tex Pro Anorak Dame

Ordinær pris: Du betaler: 5 899 kr

Den førsteklasses lofoten Gore-Tex Pro Anorak er laget av resirkulert Gore-Tex Pro-materiale og har et unikt parkasdesign som gir optimal beskyttelse under frikjøring.

Ønsket av og utviklet sammen med våre ambassadørene, er lofoten Gore-Tex Pro Anorak en svært funksjonell frikjørings-anorakk med en mer romslig og avslappet passform. Den er laget av et svært slitesterkt, beskyttende og pustende 70D Gore-Tex Pro most breathable-materiale og har en lang silhuett som gir maksimal beskyttelse.

Anorakken har en lang to-veis glidelås under armen som går fra bunnfalden og helt ut til albuen. Dette gir svært gode ventilasjonsmuligheter og gjør det enkelt å kle seg, samt å ta av eller på flere lag samtidig som du er beskyttet.

I front er det en lang, vannavstøtende to-veis glidelås og en romslig kengurulomme med åpning på begge sider. På grunn av det unike anorakkdesignet, har vi lagt til et spesialdesignet to-delt snøskjørt slik at du kan stenge snøen helt ute.

Andre praktiske funksjoner inkluderer en beskyttende stormhette med en-håndsjustering, asymmetriske mansjetter med Velcro®-justering og integrerte håndgamasjer, håndlommer og vannavstøtende YKK®-glidelåser for ekstra beskyttelse.

Produktet kan også sendes i posten, ta direkte kontakt med butikken på: algard@norrona.no eller tlf: 488 98 619.

 

Skroll til toppen