Planlegg besøket ditt til Norwegian Outlet

Planlegg besøket til Norwegian Outlet

Lad bilen mens du shopper

Vi er utrolig glade for å kunne tilby lading til elbil, med hele 10 kontaktpunkter. Laderne kan levere inntil 22 kw dersom bilen kan ta i mot dette. Vi har en fastpris på 5,- per kWh, men du må selv medbringe ladekabelen for å koble til.

Laderne opereres av Smartly, og her kan du enkelt betalte med Vipps. Om du ikke har Vipps kan du laste ned appen og registrere betalingskort.

elbil ladere

Åpningstider 20/11 - 15/12

Mandag - fredag kl 10-21

Lørdag kl 10-18

Åpningstider 18-22/12

Mandag - fredag 10-22

 

Lille julaften 10-18

Julaften, 1. og 2. juledag stengt

10-20/10-18 fra 27/12

Gratis utlån av rullestol

Om du skulle trenge rullestol under ditt besøk, vennligst informer oss ved å ta kontakt på 480 44 361 eller 404 30 968 (vekter/hittegods).

Aktiviteter for hele familien

Norwegian Outlet er et familievennlig senter og vi tilbyr flere barneaktiviteter i fellesarealet. For de minste har vi pekeskjermer og Toget Trulte. I tillegg har vi Subsoccer som er sittende fotball. Dette spilles uten sko og her er det førstemann til 3 mål over 2 omganger. Passer til både minstemann så lenge han/hun rekker ned til gulvet og besteforeldre.

I skoleferien har vi barneaktiviteter med våre kjekke servicemedarbeidere hver dag kl 12-16. Her blir det spennende verksted og rebus. Utenom feriene har vi barneaktiviteter hver lørdag kl 12-16.

Rabatter

Rabattene gjelder merkevarens egne førpriser, disse kan være betegnet som "veil. pris" "ordinærpris" eller "førpris". Outletprisen er som regel oppgitt på prislapp, men på stativ/bord med en prosentsats på plakat, så gjelder dette altså på førprisen. Dersom det er rabatt på outletpris, så vil dette være oppgitt som "ekstra rabatt", altså rabatt på allerede rabatterte priser. Dersom noe er forvirrende setter vi alltid pris på tilbakemelding.

Hvordan komme seg hit

Bil fra Stavanger/Sandnes: 

Følg E39 mot Kristiansand, kjør til Ålgård, avkjørsel etter Kongeparken ved Circle K. Følg skilt med N. Outlet i ca 400m.

Buss fra Stavanger/Sandnes:

Fra Stavanger, ta tog/buss til Sandnes og ta buss nr 23 til Stasjonen Ålgård eller Skokkabakken. Norwegian Outlet ligger mellom disse to stoppene.

Bil fra Kristiansand:

Følg E39 mot Stavanger/Sandnes og kjør av i rundkjøringen ved Circle K etter passering av Handelsparken Ålgård. Følg N. Outlet skilt i ca 400m.

Hotell

For en byopplevelse anbefaler vi å bo på Victoria Hotel i Stavanger. Hotellet befinner seg i kjernen av byen og har kort gåavstand til det meste. Fra Stavanger Sentrum kan man komme seg til Norwegian Outlet med kollektivtransport eller egen bil.

For et avslappende og idyllisk opphold anbefaler vi Sola Strand Hotel. Ta gjerne en spabehandling etter en deilig tur langs stranden. Her får VIP medlemmene våre også 10% rabatt på oppholdet. For å komme seg til Norwegian Outlet anbefales det å ha med bil eller booke taxi.

Skroll til toppen