Viking of Norway søker ringevikar

Viking of Norway

Viking of Norway søker engasjert ringevikar

Vi søker engasjerte butikkmedarbeidere til vår butikk på Norwegian outlet avd. Ålgård.

I butikken vår får du muligheten til å opparbeide deg verdifull arbeidserfaring. Med solid opplæring i bunn får du jobbe med salg, service og problemløsning.

Hva er ditt bidrag?

Du blir Viking of Norways ansikt utad mot kundene. Du skal selge produktene vi tilbyr, løse utfordringer kundene måtte ha og yte god service. I tillegg skal du sørge for at butikken er fresh og fin til enhver tid! Du vil være en ringevikar, som kan hjelpe oss i hektiske perioder eller ved sykdom. Det vil hovedsakelig gjelde kveld, helg og ferier.

Hvem er du?

Du er serviceinnstilt og liker å snakke med nye mennesker. Du er nysgjerrig og flink til å kommunisere, og du finner de gode løsningene gjennom å snakke med kunden. Du er en person som trives med konkurranse, både i team mot andre, og mot deg selv. Avtaler er noe du holder, og du liker å jobbe både selvstendig og i team. Du har også kunnskap om håndstrikk og evne til å veilede kundene. Salgserfaring fra butikk er en fordel!

Hva får du?

Hos oss får du en fast timelønn og gode personalrabatter. du får møtt mange ulike type mennesker. Du får en spennende hverdag med varierte arbeidsoppgaver der du har stor påvirkningskraft. Samtidig får du verdifull arbeidserfaring og et godt arbeidsmiljø.

Interessert? Søknad og CV sendes på mail til serine@viking-garn.no så snart som mulig.

Vi vurderer søknadene fortløpene

Om Viking of Norway

Vi ble stiftet i 2005 av Ivar A Ullebust. Vi selger både garn, strikketilbehør samt har Viking of Norway lenge vært sponsor for Team Ingebrigtsen, i den forbindelse så har vi i 2022, laget en egen kolleksjon for både gensere, sportsundertøy, luer og pannebånd som skal ut i hele Norden og verden. Vi satser også på ferdigstrikk, for å kunne møre godt rustet til et varierende marked for både strikkegarn og ferdigstrikk. Viking Garn har som målsetting å være best på Garn og Design, en målsetting som er gjennomsyret i hele organisasjonen. Vi importerer våre garn hovedsakelig fra Peru, men vi får også garn fra Sør-Afrika, Kina og Tyrkia.

Viking Garn har eget fabrikkutsalg i Oltedal og i 2022 åpnet vi butikk på Norwegian Outlet, Ålgård. Her selges garn, tilbehør og ferdigstrikk.

Skroll til toppen