Åpent i dag:

torsdag 10 - 20

-33%

trollveggen Primaloft100 Zip Hood Dame

kr1,999.00

trollveggen PrimaLoft100 Zip Hood er utviklet for krevende bestigninger og nedstigninger i røffe fjellterrenger og er vår mest tekniske og slitesterke isolasjonsjakke med hette.

Jakken introduserer den revolusjonerende, resirkulerte PrimaLoft Gull Aerogel-isolasjonen og tilbyr et enestående varme-til-vekt-forhold. Aerogel er kjent som verdens lettest faststoff, og med PrimaLoft Gold Aerogel har de lyktes med å bruke de gode isolasjonsegenskapene i friluftstøy.

For å sikre optimal funksjon har vi kartlagt forskjellige viktige områder på overkroppen og brukt det til å legge inn ekstra isolasjon der det er nødvendig. Yttermaterialet er i slitesterkt, lett Cordura-ripstopnylon, perfekt for grove overflater, svært vindtett og vannavvisende.

Dette skaper en jakke som tåler en støyt både som frittstående ytterlag og som et varmt og beskyttende mellomlag. Praktisk funksjoner er blant annet en vindhette som kan dras på under klatrehjelmen, varme stikklommer med ekstra isolasjon takket være en vattert forside, innerlomme og lengre snitt bak for å hindre gliper.

Dette dunlignende produktet er det ultimate mellomlaget for alle fjellklatrere som nekter å fire på kravene.

Rull til toppen