-33%

Tamok Gore-Tex Thermo40 Pants Herre

Ordinær pris: Du betaler: 3 999 kr

Vår varmeste vannbestandige ski- og snowboardbukse.

Denne kraftige buksen er laget av solid 200D GORE-TEX-stoff med 100 % resirkulert polyester på forsiden. Den er perfekt for lange dager ute i all slags vær i utkantstrøket og kommer med fantastisk vanntetthet, pustende og varmende egenskaper og beskyttelse. Den er fôret med resirkulert thermo40-fyll i polyester som er fordelt rundt på kroppen basert på steder det er viktig med fôring: Hovedfôret er 40 g/m2, men i knærne og seteområdet er det 60 /m2 da dette er mer utsatte områder.

Den er utformet for å oppnå en kompromissløs pulverfunksjonalitet i en varmere pakke, slik at man oppnår en ultimat og helisolert, vanntett og kraftig bukse for ski- og snowboardkjøring. Her får du alle de essensielle funksjonene for turer i naturen, og lommene har en type posefunksjon med enkel tilgang for god oppbevaringsplass. Den kommer med pulversnøskjørt med glidelås og snap-seal-system som gjør at du enkelt kan feste jakken til Norrøna-skibukser.

Buksen har vanlig passform og er en kopi av bukseselebuksen, men med en vanlig midjeløsning med vårt Custom-fit waist system™. Den er kneledd for økt bevegelighet.

Produktet kan også sendes i posten, ta direkte kontakt med butikken på: algard@norrona.no eller tlf: 488 98 619.

Skroll til toppen