Vestlandets største merkevareby | Norwegian Outlet Stavanger​

Åpent i dag:

søndag Lukket

Åpent i dag:

søndag Lukket
-75%

Slingsby Insulated Hybrid jakke Dame

kr2,000.00 kr499.00

Slingsby Insulated Hybrid er utviklet for høy aktivitet i utfordrende terreng. Jakka er laget med bluesign® approved fabrics og vattering, og for å opprettholde lav vekt er glidelåser og tråder på dette plagget nøye gjennomtenkt og valgt for sin lave vekt. Jakka er utstyrt med funksjoner som høy krage og komfortabel lengde for å unngå at vind og kjølig bris blåser inn, og smart lommeplassering gir deg tilgang selv ved bruk av klatresele og/eller bæring av sekk. Kombinasjonen av vindtett og vannavvisende Pertex® Quantum materiale og PrimaLoft® Silver Insulation Eco på utsatte steder som i front og over ledd, samt merinoullblanding under ermene og bak på ryggen for maksimal pusteevne er med på å gjøre Slingsby Insulated Hybrid godt egnet som både ytterplagg og mellomplagg når du er i fjellet.

Materialegenskaper
Vindtett og vannavvisende Pertex® Quantum materiale. Vattert med varmeisolerende PrimaLoft® Silver Insulation Eco i front og over ledd. Merinoullblanding under ermene og bak på ryggen for maksimal pusteevne. Lav vekt og lite pakkvolum. Produktet inneholder bluesign® approved fabrics og vattering.

Hette
Ingen. Ekstra høy, tettsittende krage.

Ventilasjon
Ingen.

Lommer
Frontlommer. Inni venstre frontlomme er det en liten mobillomme. For minimalt pakkvolum kan jakka pakkes sammen i den ene frontlomma. Frontlommene er plassert slik at de ikke kommer i konflikt med klatreseler eller hoftebelte ved bæring av sekk.

Ytterligere funksjoner
Forlenget ryggparti. Formsydd albueparti for god bevegelsesfrihet. Elastisk avslutning på erme og i underkant. Glidelåser og tråder på dette plagget er nøye gjennomtenkt og valgt for sin lave vekt.

MELD DEG INN I VIPKLUBBEN​

EKSKLUSIVE TILBUD OG RABATTER​

✓ Tilgang til flere og råere kupp enn alle andre

✓ Motta de beste tilbudene først

✓ Invitasjoner til eksklusive arrangementer og kundekvelder

✓ Unike fordeler hos Norwegian Outlet og våre samarbeidspartnere som Sirdal Skisenter og flere.