Åpent i dag:

onsdag 10 - 20

-33%

Lyngen Dri2 Thermo60 Jacket Herre

kr2,999.00

Vår mest pakkvennlige og vanntette isoleringsjakke.

Denne tekniske isoleringsjakken er laget av resirkulert 15D 2L dri2-nylon. Den sørger for god beskyttelse, er lett og har suverene pusteegenskaper – perfekt for skiturer og andre aktiviteter med høy intensitet. Den er PFC/C0-behandlet med vannsøyle på 20 000. Lommen er ikke vanntett. Fôringen på 60 g/m2 av 100 % resirkulert polyester er fordelt som en t-skjorte for å oppnå varmeegenskaper på områdene det er viktigst: kroppen og de korte ermene er 60 g/m2, resten er 40 g/m2.

Denne premium isoleringsjakken er den perfekte hybriden mellom en isoleringsjakke og superlett vanntett og pustende skalljakke. Den er utviklet som en kompromissløs isoleringsjakke med stort fokus på vekt, hvordan den føles, og varmeegenskaper. Dette er jakken du tar med deg på tur når været er røft, eller som en ekstra allround-jakke, på skiturer og turer om våren. For å holde vekten lav og redusere pakkevolumet har jakken en minimalistisk utforming og bare de essensielle funksjonene.

Teknisk passform med artikulerte ermer for god bevegelighet. Passer både over og under en skalljakke, og har en hette som er kompatibel med hjelm.

Produktet kan også sendes i posten, ta direkte kontakt med butikken på: algard@norrona.no eller tlf: 488 98 619.

Rull til toppen