-33%

Lofoten Gore-Tex Pro Jacket Dame

kr5,399.00

The Original. Den ikoniske lofoten Gore-Tex Pro Jacket er en svært slitesterk og beskyttende ski-og frikjøringsjakke med førsteklasses funksjoner for puddereventyr.

Bestselgeren lofoten Gore-Tex Pro Jacket satte en ny standard for skikjørere i 2004, og er i dag en frikjøringklassiker med kompromissløs funksjonalitet og design. Den er laget i det nye, resirkulerte 70Dx70D GORE-TEX Pro most breathable-materialet, og er designet for tøft terreng, bratte sider og krevende værforhold.

Jakken har en teknisk passform med høye napoleonslommer for maksimal tilgjengelighet når du bruker en ryggsekk og sele. Du finner en ny og effektiv nettingsforet ventilasjon i front, hvor nettingen har en borrelåsåpning som gir deg rask og enkel tilgang til en sporingssender og annet viktig utstyr – en detalj som er svært etterspurt blant ambassadørene våre.

Andre viktige funksjoner inkluderer en beskyttende stormhette med enhåndsjustering, asymmetriske mansjetter med Velcro®-justering og integrerte håndgamasjer, to-veis ventilasjon under armen, avtagbart snøskjørt med glidelås og trykknapper og vannavstøtende YKK®-glidelåser for ekstra beskyttelse.

Jakken har bestått Gore-Tex Storm+-testen og har en solution-dyed backer.

Produktet kan også sendes i posten, ta direkte kontakt med butikken på: algard@norrona.no eller tlf: 488 98 619.

 

Skroll til toppen