Åpent i dag:

lørdag 10 - 18

-50%

Fløyen W 4 Drikkesekk Dame

kr375.00

Lett og funksjonell aktivitetssekk med suveren komfort og stabilitet. Fløyen W 4 er spesielt utformet etter kvinners anatomi, og har Bergans FlowPanel™ som gir optimal ventilering og fukttransport i ryggen. RS3™, er vårt patenterte stabiliseringssystem og gjør at sekken sitter som støpt på ryggen selv ved høy aktivitet og mye bevegelse. Kompresjonssystemet er enkelt i bruk og kan strammes og løses ut mens du har sekken på. Inni og utenpå finnes lommer og oppbevaringsløsninger for alle behov. Fløyen W 4 leveres med Hydrapak 1,5L BPA-free drikkesystem.

Bæresystem
Bergans patenterte RS3™; Rock Steady Stability System. Skulderremmer og ryggpanel spesielt utviklet for kvinner. Ventilerende Bergans FlowPanel™ i ryggflaten. Ventilerende skulderremmer.

Sekkepose
Elastisk kompresjonssystem i front (kan betjenes mens du har sekken på)

Lommer
Lett tilgjengelig lomme på undersiden av sekken. To store, ekspanderende lommer på skulderremmene. Glidelåslomme med nøkkelkrok på innsiden av hovedrommet.

Ytterligere funksjoner
HydraPak 1,5L BPA-fri drikkesystem er inkludert. Refleksdetaljer i front. Produktet inneholder bluesign® approved fabric and trimmings.

Scroll to Top
Rull til toppen