Åpent i dag:

onsdag 10 - 20

-30%

DAME ODIN 9 WORLD INFINITY SHELL JACKET

kr3,849.00

Bygget for tøft terreng og røft vær, vår ikoniske skalljakke leverer med bærekraftig designet, banebrytende LIFA® INFINITY PRO™ teknologi.
Ditt neste eventyr kaller deg. Én jakke vil ta deg hele veien. Vår prisvinnende trelags skalljakke er klassisk, allsidig og holdbar og returnerer med en vanntett teknologioppgradering. Vi ga den nye Odin 9 Worlds et fullstendig vanntett/pustende LIFA INFINITY™-membran konstruert for å gi deg evigvarende vannavvisende ytelse uten bruk av kjemikalier – en seier for deg og miljøet. Vår revolusjonerende LIFA Infinity Pro™ er en først-på-markedet, planetvennlig teknologi. I tillegg til ekstrem beskyttelse i løypene eller i løypene, la vi til detaljene som teller: 2-veis glidelås i midten, glidelåser i armhulen for ventilasjon, hjelm og ryggsekk-kompatibel design, en justerbar hette, romslige utstyrslommer og et hardt skall med artikulert passform for maksimal beskyttelse og bevegelighet.
Fiber Content: 100 % polypropylen
Care Instructions: Lukk hemper før vask, Lukk glidelåser før vask, Ikke bruk tøymykner, Ikke bruk vanlig vaskemiddel, Fjern omgående fra vaskemaskinen, Tørk plagget i tørketrommelen for å reaktivere det vannavvisende belegget, Bruk vaskemiddel for tekniske klesplagg, Vaskes separat
Vekt: 500g
EGENSKAPER
Helly Tech® Professional
LIFA® INFINITY PRO™-teknologi
Mikroporøs membran HH® «utstyrslåser»-lommer med ekstra lommer inne i de store tilgangshåndlommene
Glidelåsventilasjon i armhulene med toveis glidelåser
En brystlomme med glidelås
Artikulerte albuer for optimal passform
Treveis justerbar hettekonstruksjon
Krok og løkkejusteringer
Hardskallets passform beskytter maksimalt mot elementene på lengre turer
Hjelm- og ryggsekkompatibelt design

Rull til toppen