Prøvekjør en Polestar til VIP Frokost Event

Prøvekjør en Polestar 2 til VIP frokostshopping

I samarbeid med Polestar kan vi nå tilby våre VIP medlemmer å sette igjen egen bil hjemme, oppleve elektrisk kjøreglede, og nyte neste VIP event hos oss uten kjøre egen bil. 

Polestar leverer bilen direkte til deg hjemme og gir deg muligheten til å kjøre selv til oss på Ålgård. Etter ditt besøk hos oss, henter Polestar deg og kjører deg tilbake. På denne måten får du testet en premium bil og kan nyte frokostshopping- helt bekymringsfritt. 

Tilbudet er tilgjengelig fredag 26. mars kl 8-10, for alle VIP medlemmer innenfor en radius på 10 km fra Norwegian Outlet. Etter at du har booket, ringer Polestar deg for å avtale tidspunkt for levering av bil. Enkelt, gratis og 100% elektrisk!

Om Polestar

Polestar (Nasdaq: PSNY) er det svenske elbilmerket som skal forbedre samfunnet ved å benytte design og teknologi til å akselerere skiftet til bærekraftig mobilitet.Selskapet har hovedkontor i Gøteborg og bilene, som bestilles online, er tilgjengelig i totalt 27 markeder i Nord-Amerika, Europa og Asia-Stillehavsregionen. Polestar planlegger å lage en helt klimanøytral produksjonsbil, uten klimakompensasjon, innen 2030.

I Norge har Polestar hovedkontor på Fornebu i Bærum. Rundt om i landet har Polestar seks visningslokaler, også kjent som Polestar Space, der kunder kan treffe Polestar-spesialister, delta på arrangementer, prøvekjøre bil og avtale utlevering.

Polestar 2 ble lansert i 2019 og er en elektrisk fastback med avantgardistisk skandinavisk design og sportslige ytelser, deriblant opptil 350 kW. Polestar 3 ble lansert i slutten av 2022 og er SUVen for den elektriske tidsalder – en stor og kraftig SUV med sportslige kjøreegenskaper, lav taklinje, sportslig sittestilling, og romslig interiør. Frem til 2026 planlegger Polestar å lansere ytterligere tre helelektriske elbiler med sportslige ytelser.

Skroll til toppen